Grejen med oss av Julie James

Efter Villa Havsbris så hade, lämpligt nog, Lovereads släppt sin nya romancebok och det av Julie James som skrivit den allra första boken från Lovereads; Grejen med kärlek, en bok som jag tyckte mycket om. Jag skrev om den i ett av mina allra första inlägg här i bloggen; Lovereads, ett svenskt romanceförlag. Nästa bok heter; Grejen med oss och fortsätter lite i samma tema med FBI-agent som förälskar sig i någon som denne inte borde förälska sig i, givetvis är denna person en rak motsats till vad denne brukar attraheras av. 😉

Även den här boken var det Gunilla Leining som är uppläsare och hon gör det i vanlig ordning bra. 🙂

Saxat från Bokus;

Brott, spänning och glödhet attraktion i uppföljaren till ”Grejen med kärlek” av Julie James. Som miljardärsdotter och ägare av Chicagos bästa vinbutik får Jordan inbjudningar till stans hetaste fester. FBI kontaktar henne och vill komma in på en av dem för att kartlägga en ökänd maffiamedlem. Jordan går på festen – med en dejt från FBI.

Som hemlig agent har Nick en regel: att aldrig komma någon nära. Dejten med Jordan är bara ett uppdrag som de båda vill ha avklarat så snabbt som möjligt.

Men när utredningen stöter på hinder har Nick och Jordan inget annat val än att låtsas att de är ett par. Det som börjar som ett enkelt uppdrag känns plötsligt som någonting mer …

Det här är rapp, lättläst och ganska enkel romance när det är som bäst. Jag erkänner att jag då och då smålog åt dialogerna mellan Nick och Jordan och såg fram emot tillfällena då jag lyssnar på mina böcker. Som under mina snortidiga morgonpromenader med hunden.

Men lite saknar den för att den ska bli riktigt klockren. Vad vet jag inte men jag vet att jag kommer att läsa fler böcker av Julie James. Så klart finns det flera böcker i en serie med FBI och Advokater som tema. Sju böcker verkar det finnas än så länge om man ska tro Goodreads, här nedan ser ni fyra av dom. Man kan läsa dom fristående även om alla vävs ihop, ytligt men ändå tillräckligt för att man vill läsa ännu en bok för att se vad det blir av den agenten. Eller för all del, Jordans bror, Kyle. Honom kan man läsa om i det som verkar vara bok tre i serien; About that night. Den tror jag får bli min nästa. Dock finns dom inte hos vare sig Storytel eller Bookbeat och inte på svenska så ska man läsa dom får man göra det på engelska och det försöker jag ju göra då och då. Tror inte det är så svår engelska i de här.

det ska bli intressant och se om Lovereads väljer att ta in ytterligare böcker av Julie James, jag hoppas det. Ligger väl i klass med Sarah Morgan och andra stora romanceförfattare. 🙂

Vill ni bli roade när ni kopplar av i hängmatten eller på stranden så här i semestertider så är Grejen med oss, rätt bok.

Va rädda om er!

//Veronica

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s