Brutna små regler, vilken bok!

Åh herrejösses vilken bok den var, Brutna små regler av Christina Schiller. Så väl värd varenda minut av väntan!

img_2925-1

Boken ingår i en trilogi men kan utan vidare läsas fristående då personerna från föregående bok finns med i bakgrunden av berättelsen om Agnes och Marcus men utan att man för den sakens skull ”måste” veta en massa om dom. Även om man så klart gärna vill veta och då får man ju läsa bok nummer ett; Hemligheter små. 😉 Båda böckerna kan man dessutom köpa nu på Bokus för lite dryga hundringen så skynda att shoppa, ni lär inte bli besvikna! Hur som helst, åter till Brutna små regler.

Saxat från Bokus;

 Efter sju års kringflackande återvänder Agnes Bergnér hem till det värmländska samhället Forsberga. I det lilla torpet finner hennes rastlösa själ äntligen ro och hon tillbringar dagarna i sin ateljé med hunden Pippa. När galleristen Marcus Ahlstedt erbjuder henne att ställa ut sina målningar tackar hon först nej hon målar för sin egen skull. Men något med Marcus lockar och till slut går hon med på att träffa honom. Mötet blir början på en känslomässig bergochdalbana som leder till att hon bryter mot en efter en av de stränga regler hon satt upp för sig själv. Till slut återstår endast en. Ska hon bryta även mot den, eller fly igen?
Så vad är det då som är så himla fantastiskt med den här boken? Jag skulle vilja säga allt, för den innehåller precis det man behöver när man sjunker ner i soffan eller var man nu läser någonstans för en stunds avkoppling. Boken är välskriven och Christina skriver på ett sätt som verkligen tilltalar mig. Och sexet sen? Jäklar alltså! Här blir det åka av! Inte så att Marcus och Agnes sexar i tid och otid men den fantastiska attraktionen som finns mellan Agnes och Marcus bär historien och det slår fullständigt gnistor om och det är nästan så att jag som ”åskådare” vill gå fram till dom båda och slå något hårt i skallen på dom så dom liksom fattar att det dom har, det är BRA! Åt helvete med alla regler! Så att säga. 😉 

Brutna små regler är som gjord för att skänka en härlig stunds verklighetsflykt, den är romantisk så det sjunger om det, beroendeframkallande och absolut ljuvlig, LÄS DEN!

img_1164
Nu åker jag på läger med min odåga till hund till och med söndag, givetvis har jag packat ner en romancepocket; Sommaren vid Willow Lake av Susan Wiggs, dessutom har jag ju min heta skotte att läsa på plattan och i öronen under bildfärden dit lyssnar jag på senaste släppet från Lovereads; Chefen. Förresten så har Bokus har 31% rabatt på Lovereads tidigare släppta böcker, väl värda att läsa alla tre. Ni hittar dom HÄR.
Jag kommer med andra ord marinerar mig så mycket jag bara hinner i romance men bloggen blir kanske inte så flitigt uppdaterad resterande av veckan men efter helgen hoppas jag ha ett par nya recensioner eller annat romance-relaterat att uppdatera er med.
Va rädda om er!
signature

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s