Romance av Susan Wiggs.

Hej och hå vad det är tyst på den här bloggen just nu. Och skälet till det är;

Jajamensan så att säga. Läser företagsekonomi på distans. Till en början var det tänkt att den skulle vara klar om fyra veckor men det blev väl mastigt med över 100 sidor plus prov och uppdrag att lämna in varje vecka, trots allt jobbar jag ju oxå. 🙂 Fick förlängt kursen med åtta veckor så nu är studietakten mer hanterbar men det kräver att jag sitter varje ledig dag och helst en stund även andra dagar. Jag har fått kapa ner tiden på sociala medier och annat livsnödvändigt och kul, som till exempel läsning. Men det är bara under en begränsad period och jag vill ju ha koll på företagsekonomi. Bara att plugga på med andra ord.

Fast helt utan böcker går det ju inte att leva, så jag har börjat på den nutida romanceboken (som e-bok på StorytelÄppelgårdens hemlighet av Susan Wiggs. Wiggs har ju skrivet serien Lakeshore chronicles som på svenska heter (surprise!) ”Lakeshorekrönikan” . Jag har än så länge inte läst en enda i den serien och har därför ingen koll på vad dom heter på svenska och vilken ordning dom kommer i, ska försöka ändra på det så jag får be om att återkomma. Hur som helst; Jag började först på Honungslena drömmar men fattade rätt omgående att den ingick i en serie där Äppelgårdens hemlighet var den förste så det vara bara att ”göra om och göra rätt” så att säga. Lite ordning på torpet får man ju ha. Vad tycker ni om omslagen? Visst är dom vackra? Har ni läst något av Susan Wiggs? Jag har läst ”Konsten att andas” för en del år sen, en mysig romance som jag varmt kan rekommendera.

Nu måste jag återvända till företagsekonomin, jag hoppas ni får en fin måndag och att ni läser något riktigt bra! Kram på er!

signature

Annonser

En reaktion till “Romance av Susan Wiggs.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s