Lovereads, ett svenskt romanceförlag.

Lovereads är en imprint av bokförlaget Forum och är en av, om inte dem, första som nischar sig på romance på svenska för den svenska marknaden. Vilket är på tiden. Vi har förvisso HarperCollinsNordic som är stora och släppt massor med bra romance med sin Harlequin men dom är inte svenska. Och släpper inte enbart romance heller. Lovereads har dessutom fått Simona Arhnstedt, Sveriges ledande romanceförfattare och romanceprofil, som rådgivare. Vilket jag tror borgar för en riktigt hög kvalité på böckerna som släpps.

Den första boken Lovrereads släppte var ”Grejen med kärlek” av Julie James och den kom i januari. En bok som jag varmt kan rekommendera då den innehöll allt en romance ska innehålla; två stark huvudkaraktärer, spänning, humor men oxå allvar. Plus en hel del het sex. 😉 En stunds härlig underhållning med andra ord. Jag lyssnade på den via Storytel och uppläsare var Gunilla Leining som gjorde det alldeles utmärkt.

Nu i februari släpptes även, som jag nämnt i tidigare inlägg, Simona Ahrnstedt, via Lovereads, en specialskriven novell lagom till alla hjärtans dag; Alla hjärtans mirakel. Har ni missat den och vill ha några timmars riktigt bra tidsfördriv så är detta det ni söker.

För övrigt så har vi nog några riktiga pärlor att se fram emot från Lovereads under 2018. Förbannade kärlek av Collen Hoover kommer i mars och sen rullar det på med ungefär en bok i månaden fram till augusti.

Lovereads finns förutom på deras hemsida som jag länkade till överst i inlägget, även på Facebook; Smarta kvinnor läser romance och på Instagram; @lovereads_byforum

En intervju med förläggaren på Lovereads Ebba Östberg hittar ni inne på Romancepodden. Länk till avsnittet har ni här;

Avsnitt 44; Lovereads och Ebba Östberg

/Veronica

En reaktion till “Lovereads, ett svenskt romanceförlag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s